Ryhmäliikunta 2krs, päivitetty 18.7.2018

Keskivartalo 30
Keskitytään keskivartaloon ja tukilihaksiin. Vatsalihakset, syvät lihakset ja selkälihakset voimistuvat ja liikkuvuutesikin paranee. Voit itse säädellä treenin rankkuusastetta, joten se on hyvä harjoitus jokaiselle.

Lavis-Lavatanssijumppa
Lavis-lavatanssijumppa on uusi ja hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, jota tanssitaan ilman paria. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatansseja kuten humppa, valssi, polkka, foxi, salsa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla käydään monipuolisesti läpi eri tanssilajeja ja jokainen löytää tunnilta omat tähtihetkensä.

Reisi-Vatsa-Pakara

Reisi-, vatsa- ja pakaralihaksiin keskittyvä tunti. Tunnilla liikkeet

tehdään pääasiassa oman kehon painolla. Tunti sopii kaikille!

Rento Sisäpyöräily

Sisäpyöräily on hauskaa ja turvallista. Tunnilla poljetaan musiikin tahdissa ja ohjaajan opastuksella, eri vastuksia ja nopeuksia hyväksi käyttäen. Tunnin aikana tutustutaan pyöräilytekniikkaan, pyörän säätöihin ja ajoasentoon. Palauttava ja aloittelijat!

Rullaus&Huolto

Tunnilla opit huoltamaan kehoasi rullan ja muiden liikkuvuutta vahvistavien apuvälineiden kanssa. Lisäksi opit yleisimpiä liikkuvuutta parantavia harjoituksia. Rullaaminen ylläpitää ja parantaa liikkuvuutta, sekä nopeuttaa palautumista.

Sisäpyöräily 45
Sisäpyöräily 45 on tehokas aerobinen treeni, jonka kulmakiviä ovat pyörän vastus, musiikin rytmi ja jalkojen sekä keskivartalon työ.
Laji sopii kaiken kuntoisille ja –kokoisille, sillä tunnin rasittavuutta voi helposti itse säädellä pyörän vastuksen avulla. Hien saa kuitenkin takuuvarmasti päälle, ilman nivelien kuormitusta.              

Sisäpyöräily
Erittäin tehokas kestävyyskuntoa kasvattava tunti. Tunnin intesiteetti on raskas ja sisältää pidempiä työosuuksia. Työosuuksien jälkeen seuraa aina lyhyt palauttelujakso. Tunti sopii kaikille ja tarvittaessa tunnin alussa lyhyt laiteopastus.

YOGAFUNC
Yogafunc treeni on tehokas ja monipuolinen joogatunti, joka ohjataan musiikkiin. Tunnin liikkeet ja sarjat perustuvat astangajoogaan, mutta tunnilla käytetään myös funktionaalisen treenin liikkeitä, esimerkiksi keskivartalon ja ylävartalon osiossa (ei 45min). Jooga-asanoiden ja -liikkumisen lisäksi yksi tärkeimmistä elementeistä on hyvä musiikki ja ilo. Tunti soveltuu kaiken tasoisille ja hyvin myös osaksi voimaharjoittelua!

Zambezia

Zambezia-Afrikkalainen tanssitunti Modernit ja perinteiset tanssiliikkeet ja musiikkia koko Afrikasta. Helppo seurata, sopii kaikille. Energinen, monipuolinen ja hauska!Beast Strong 1krs

Kehonhallinta

Nosta kehonhallintataitosi seuraavalle tasolle! Oman kehon kontrolloiminen ja hahmottaminen on tärkeää kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta. Tunneilla haastamme kehoa uusilla liikeradoilla ja liikuntaa voi harjoittaa omalla tasolla. Haasteita riittää varmasti kaikille - tule mukaan kokeilemaan.

Painonnosto

Tunnilla perehdytään painonnoston perusteisiin (tempaus, työntö) ja tehdään erilaisia tekniikkaharjoitteita sekä yksinkertaisia voimaharjoituksia (kyykyt, punnerrukset ja maastaveto). Painonnoston harjoittelu kehittää liikkuvuutta, nopeutta, kehonhallintaa sekä voiman eri osa-alueita. Tunti on tekniikkapainotteinen ja sopii erityisen hyvin aloittelijoille ja vain vähän painonnostoa harjoitelleelle. Painonnosto sopii myös erinomaisesti oheisharjoitteluksi tukemaan muita lajeja.

Street Workout
Tee koko ympäröivästä maailmasta kuntosalisi ja heikkouksistasi vahvuudet! Street Workout -tunneilla tehdään omalla kehonpainolla suoritettavia lattiatasolla ja tangolla tehtäviä harjoitteita, jotka parantavat kehonhallintaa, kiristävät rasvaa ja kasvattavat voimaa sekä lihasmassaa. Tunnit koostuvat taitoharjoittelusta, jotka parantavat liikkuvuutta ja valmistavat vaativiin taitoihin, kuten käsilläseisontaan tai nojavaakaan. Taitoharjoitteluosion jälkeen kehitetään perusharjoitteita, kuten leuanvetoa, dippejä, kyykkyjä ja punnerruksia. Tunnit sopivat kaikille, sillä ne koostuvat erilaisista liikevariaatioista ja -kehittelyistä, joita kaikki pystyvät tekemään oman taitotasonsa mukaisesti. Street Workout -tunnille osallistuminen ei siis edellytä, että olet telinevoimistelun maailmanmestari - hyvä asenne ja vesipullo mukana riittävät mainiosti!

Toiminnallinen Kiertoharjoittelu
Koko kehon vahvistamista erilaisin keinoin, harjoituksin ja apuvälinein, jotta se toimii paremmin. Harjoittelu kehittää samanaikaisesti sekä lihaskuntoa että kestävyyskuntoa. Tunnilla käytetään esim. kehonpainoa, kahvakuulaa, kuntopalloja ja muita välineitä. Tunti sopii kaiken kuntoisille.

Toiminnallinen Kahvakuula

Toiminnallinen Kahvakuula harjoittelu kehittää lihaskuntoa, kestävyyttä, koordinaatiota, tasapainoa sekä liikkuvuutta samanaikaisesti ja vahvistaa keskivartaloa. Monipuolisella harjoittelulla parannetaan myös toimintakykyä ja vähennetään loukkaantumisriskejä. Harjoittelu on monipuolista ja hauskaa!
Tunti sopii kaiken tasoisille liikkujille.

Toiminnallinen Harjoittelu

Tunti sopii kaikentasoisille harjoittelijoille. Beast Strongin ohjatuilla toiminnallisen harjoittelun
tunneilla opit oman kehon hallintaa, voimaa, tekniikkaa, liikkuvuutta ja
aerobista kuntoa sekä vahvistat mieltäsi. Tuntien tavoitteena on
rakentaa kehosta toimiva kokonaisuus. Harjoittelussa käytetään
monipuolisesti erilaisia välineitä levytangosta kahvakuulaan. Ohjattu
tunti mahdollistaa turvallisen vapailla painoilla harjoittelun. Ohjaaja
pystyy valitsemaan juuri sinulle sopivan harjoituksen, jotta pystyt
kehittymään tavoitteitasi kohti. Rakennat itsellesi vahvan perustan ja
mikä parasta - toiminnallinen harjoittelu on kaiken lisäksi hauskaa!SENIOREIDEN omat tunnit:

SENIORIT Kiertoharjoittelu
ma klo 10-11 1krs (Beast Strong)
Hikeä, tsemppiä ja sykettä tarjoilee seniori-ikäisille suunnattu kiertoharjoittelutunti. Tunnilla on vaihtelevia pisteitä, joilla harjoitetaan koko kehoa toimimaan tehokkaasti. Tunti parantaa lihaskuntoa, vahvistaa sydäntä, verenkiertoelimistöä sekä harjoittaa kehonhallintaa. Tunti sopii kaikille!

SENIORIT Teematunti

Teemat vaihtelevat tunneilla pääset kokeileemaan erillaisia lajeja. Teemasta ilmoitetaan aina etukäteen.

SENIORIT Kehonhuolto

pe klo 10-11 2krs (ryhmäliikuntasali)

Kehon huoltaminen on tärkeää. Tunnilla vetreytetään ryhtiä, harjoitetaan syviä lihaksia, tasapainoa sekä liikkuvuutta. Loppuun rentoutus

Teematunti

Teemat vaihtelevat tunneilla pääset kokeileemaan erillaisia lajeja. Teemasta ilmoitetaan aina etukäteen. Tila vaihtelee teeman mukaan.