ryhmäliikunta/Beast Strong -ohjaajamme

 

Veera (äitiyslomalla 1.10.2016 =>)

Olen koulutukseltani FISAF-liiton personal trainer ja kuntosalilisenssiohjaaja sekä KTM. Liikuntalääketieteestä olen lukenut perusopinnot.

Liikkuminen on ollut aina elämäntapani ja lähes kaikkia lajeja on tullut kokeiltua; olen otellut thainyrkkeilyssä, juossut 10 maratonia, käynyt ahkerasti ryhmäliikuntatunneilla, harjoitellut mm. savatea ja crossfittiä, sekä ohjannut mm. kuntonyrkkeilyä vuosia.

PT-asiakkaita olen ohjannut vuodesta 2006 ja auttanut asiakkaitani tiputtamaan kymmeniä kiloja ja löytämään liikunnan riemun.

Yhteystiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Maiju

Olen Trainer4You:n personal trainer, kuntosalivalmentaja ja ryhmäliikuntaohjaaja (Svol). LT Sport Centerillä ohjaan ryhmäliikunta- sekä Beast Strong WOD-tunteja. Vedän myös erilaisia ryhmiä kuten painonpudotusryhmiä sekä teen pienryhmävalmennusta. Tämän lisäksi valmennan asiakkaita kuntosalilla ja toiminnallisen harjoittelun alueella.

Itse treenatessani pidän tärkeimpänä liikunnan tuomaa hyvänolon tunnetta ja tätä haluan tarjota asiakkaillenikin. Tule rohkeasti kysymään treenauksesta, autan mielelläni!

Yhteystiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 045 135 8491

Katja

Olen Personal Trainer ja urheiluhieroja. Liikunta ja hyvinvointi ovat olleet minulle aina tärkeä osa elämääni. Nuorena kilpailin SM-tasolla disco- ja showtanssissa ja myöhemmin omiksi lajeikseni tulivat pilates, jooga ja ratsastus. Omaa erikoisosaamistani personal trainerina ovat ryhti- ja selkäongelmien korjaaminen, liikkuvuusharjoittelu, kehonhuolto, fysioterapeuttinen harjoittelu, painonhallinta, erityisruokavaliot ja suolistosairaudet, toiminallinen harjoittelu, voimaharjoittelu, kehonmuokkaus ja syvien lihasten harjoittelu.
 
MInun kanssani treenaaminen on monipuolista, turvallista ja hauskaa, asiakkaan tavoitteet tarkasti huomioiden. Teen myös urheiluhierontaa, intialaista päänhierontaa, klassista hierontaa, mentaalivalmennusta ja ohjaan ryhmäliikunta- tunteja. Ota minuun yhteyttä, autan sinua saavuttamaan tavoitteesi.
 
Personal training koulutus: Australian institute of Fitness 2004 + muita liikunta ja hyvinvointialan kursseja.
Urheiluhieroja : Hieronta akatemia 2008+ muita kursseja
 
Yhteystiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 050 511 4621
   
 

Antti


Olen 35-vuoden ikään mennessä ehtinyt harrastamaan pesäpallon ja pikajuoksun lisäksi kuntosalia sekä kamppailulajeja, joista eniten harrastin judoa. Viimeiset pari vuotta minulla on vierähtänyt toiminnallisen harjoittelun parissa, josta koen saaneeni monipuolisesti terveyshyötyjä. Olen myös osallistunut crossfit –kisoihin joukkue- ja yksilötasolla.

Koen omien vahvuuteni ohjaustyössä olevan monipuolinen liikuntataustani ja toimintaterapeutti ammattitaitoni hyödyntäminen, sovellettaessa lihaskuntoharjoittelua juuri sinulle sopivaksi. Minulle oikean tekniikan opettaminen on todella tärkeää ja toivon sinulta kärsivällisyyttä, ”basics of perfection is the perfection of the basics.” Myös kouluttautumiseni vammaisurheilu- ja liikunta VAU ry:ssä sekä Ikäinstituutissa antavat minulle työkaluja ohjata sinua, joka koet haasteita toimintakyvyssäsi ja haluat aloittaa kuntosaliharjoittelun. Liikunta ei kuitenkaan yksistään mahdollista kaikkia terveysvaikutuksia, vaan itselle mielekkään ja terveellisen ruokavalion löytäminen on tärkeää. Uskon pystyväni auttamaan sinua myös näissä asiassa.

Toimintaterapeutti AMK 2014, trainer Lab personal trainer 2014 ja kuntosaliohjaaja 2013
Yhteystiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.040-413 9970
 

 

   
   
   
 

Sini-Tuulia

Olen monipuolinen liikunnanalan ammattilainen ja rennon reipas ryhmäliikuntaohjaaja.
Olen vuosien aikana suorittanut mm kahvakuula-,indoor cycling- gymstick-, body weight training, vesijumppa-hydrobic- ja aerobic- ohjaajakoulutukset. Liikunta-alan töitä olen tehnyt reilut 10 vuotta. Ryhmäliikunnan ilo kumpuaa yhdessä tekemisen meiningistä ja iloisuudesta ;)

 

 

Laura Tevelin

 

 

Mikko

Olen aktiviinen liikkuja ja suurena intohimonani on saada jokainen treenaaja potentiaalinsa huipulle. Erityisosaaminen: kehonpainoharjoittelu, painojen kolistelu ja henkinen kung fu. Motto: "Saavuttaaksesi mahdollisen, sinun on yritettävä mahdottomuuksia."

   
 

Nina

Ryhmäliikuntaohjaaja ja joka paikan höylä!
Hurahtanut toiminnalliseen harjoitteluun ja tuttu näky BS-alueella. Ratsastus on myös osa elämää.
Kuntosali ja kaikki mahdolliset ryhmäliikuntatunnit tullut kokeiltua vuosien aikana. Pari vuotta harrastanut aktiivisesti kuntonyrkkeilyä itse Mestarin opissa. Muuntumiskykyinen, energinen ja innostava ohjaaja. Spinning, pump, core, venyttely, kehonhuolto, kuntonyrkkeily, circuit, lasten tunnit y.m.
Palava halu auttaa ihmisiä löytämään liikunnan ilo ja sitä kautta parempi olo ja energia!
"The best project you'll ever work on is you!" -Nina