ryhmäliikunta/Beast Strong -ohjaajamme

   
Maiju

Maiju S - Ohjaaja

Olen Trainer4You:n personal trainer, kuntosalivalmentaja ja ryhmäliikuntaohjaaja (Svol). LT Sport Centerillä ohjaan ryhmäliikunta- sekä Beast WOD-tunteja. Vedän myös erilaisia ryhmiä kuten painonpudotusryhmiä sekä teen pienryhmävalmennusta. Itse treenatessani pidän tärkeimpänä liikunnan tuomaa hyvänolon tunnetta ja tätä haluan tarjota asiakkaillenikin. Tule rohkeasti kysymään treenauksesta, autan mielelläni!


 

 Mikko

Mikko - Ohjaaja

Olen aktiviinen liikkuja ja suurena intohimonani on saada jokainen treenaaja potentiaalinsa huipulle. Erityisosaaminen: kehonpainoharjoittelu, painojen kolistelu ja henkinen kung fu. Motto: "Saavuttaaksesi mahdollisen, sinun on yritettävä mahdottomuuksia."


 

 

Maiju H - Ohjaaja

Koulutukseltani olen sirkusohjaaja (AMK) ja keväällä 2020 valmistun tanssitaiteen maisteriksi

Teatterikorkeakoulun tanssinopettajakoulutuksesta. LähiTapiola Sportcenterillä ohjaan Beast Handstand -tunteja. Liikuntataustani on taitolajipainotteinen, sirkustaustan lisäksi minulla on monen vuoden kokemus rytmisestä- ja joukkuevoimistelusta. Tällä hetkellä nautin toiminnallisesta harjoittelusta, raskaista painoista ja liikeimprovisaatiosta. Ohjaajana olen kannustava, kuunteleva ja sopivasti vaativa. Kohtaan jokaisen tunnille osallistujan yksilönä ja pyrin löytämään jokaiselle siihen hetkeen sopivat harjoitukset.        

 Sini Tuulia

Sini-Tuulia – Ohjaaja

Olen monipuolinen liikunnanalan ammattilainen ja rennon reipas ryhmäliikuntaohjaaja.

Olen vuosien aikana suorittanut mm. kahvakuula-,indoor cycling- gymstick-, body weight training, vesijumppa-hydrobic- ja aerobic- ohjaajakoulutukset. Liikunta-alan töitä olen tehnyt reilut 10 vuotta. Ryhmäliikunnan ilo kumpuaa yhdessä tekemisen meiningistä ja iloisuudesta ;)

Laura

 

Laura - Ohjaaja

Triathloniin ja swimruniin hurahtanut ohjaaja. Olen opiskellut liikunta ja ravitsemustiedettä Saksassa. Ohjaajakokemusta vuodesta 2002. Ohjaan LT Sport Centerilla sisäpyöräilyä, RVP (reisi, vatsat, pakara) ja Pump In tunnit.              

 

 

 

Carina – Ohjajaa

Toimin LähiTapiola Sport Centerissä YOGAFUNC-konseptitunnin ohjaajana. Olen toiminut ryhmäliikuntaohjaajana yli 20 vuotta ja koulutuksia on alalta lukuisia. Lisäksi olen kolutukseltani opettaja, mikä onkin vahva osa persoonaani. Halu opettaa ja välittää onnistumisen hetkiä on vahva. Viime vuosina olen opiskellut joogaopettajaksi (RYT200) ja taidan joogan eri lajit astangasta, hathaan ja yinjoogaan. Vankka kokemus, aito välittäminen ja iloinen olemus näkyvät ja tuntuvat tunneillani. Aitous on avainsana.

"If your not having fun, you're doing it wrong.”


         

 

Karoliina – Ohjaaja

Olen Karoliina, Somatic Pilates -ohjaaja ja Somatic Stretching -ohjaaja. Aloitin syksyllä 2019 Pilates-tuntien ohjauksen LähiTapiola Sport Centerissä.

Pilatekseen tutustuin harrastuksen kautta 8 vuotta sitten ja Pilates kehonhallintamenetelmänä vei heti mukanaan ja myöhemmin harrastuksesta tuli mieluinen työ.

Ohjauksessani noudatan Pilates-menetelmän pääperiaatteita. Tavoitteenani on saada osallistuja oppimaan tuntemaan oman kehonsa liikkeitä paremmin ja huomaamaan Pilates-harjoittelun hyötyjä omassa arjessaan ja muussa liikunnassa. Olen iloinen, kun osallistuja Pilates-tunnin jälkeen ja vielä seuraavanakin päivänä kokee ryhtinsä paremmaksi ja olonsa hyväksi ja rentoutuneeksi.

 

Lauriina – Ohjaaja

Olen Lauriina, entinen kilpaurheilija, jonka jooga vei mukanaan reilu kymmenen vuotta sitten. AMK koulutukseltani olen liikunnanohjaaja, jonka lisäksi olen opiskellut joogaa sekä Suomessa että ulkomailla. Somatic Pilates ohjaajaksi valmistuin kolme vuotta sitten. Ymmärrän rankemman, tavoitteellisen harjoittelun, mutta haluan kannustaa ihmisiä myös lempeämpiin lajeihin. Palautuminen on kaiken a ja o. Jooga ja pilates harjoittelulla huollat kehoa, nopeutat palautumista ja mikä parasta, voit niitä harjoittamalla ehkäistä myös rasitusvammoja. Opetukseni on lempeää, mutta napakkaa. Nähdään matolla!

 Nina

Nina – Ohjaaja

Toimin senioriryhmien ohjaajana. Koulutuksina mm Movement&Mobility, Kehonpaino Voima&Liikkuvuus, StreetWorkout, Kahvakuula freestyle ja Sisäpyöräily.

Olen liikunta-alan moniosaaja. Kokemusta löytyy eri ryhmien liikuttamisesta, niin nuorten kuin ikäihmisten ja siltä väliltä. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on minulle tärkeintä sekä se, että perusasiat ovat kunnossa. Teen työtäni suurella sydämellä, intohimolla ja halulla oppia koko ajan lisää.