valmennus & testaus

PERSONAL TRAINING

Tuottaako harjoittelusi tulosta? Haluatko juuri sinulle sopivan saliohjelman tai opastusta terveelliseen ruokavalioon? Haluatko treenata yhdessä puolisosi tai ystäväporukan kesken?

Meiltä voit ostaa myös Personal trainerin palveluita. Kokeneet trainerimme opastavat Sinua harjoitteluun ja ruokavalioon liittyvissä asioissa ja treenaavat kanssasi! 1.1.2020 alkaen vastaa Erimover Oy PT-palveluistamme. Palvelut voit varata suoraan PT:ltä, tässä tiedot:

Peetu Wistrand 0504344603
Ville Hiltunen 0414680693
Ville Suhonen 045 8924643

Aloita liikuntaharrastuksesi trainerin opastuksella tai tutustu uusiin treenimuotoihin trainerimme avulla. LähiTapiola Sport Centerin Personal trainer -palveluiden avulla saavutat tavoitteesi. Koulutetut trainerimme auttavat Sinua saamaan tuloksia - kuntosalilla, kestävyyslajeissa tai vaikka painonpudotuksessa! Hinnasto löytyy hieman alempaa sivulta.

URHEILUTESTAUS

Tarjoamme eri testejä mm yrityksille, seuroille, kouluille kuten myös yksityisille henkilöille. Testejä löytyy vauvasta vaariin sekä perusliikkujalle kuten kilpaurheilijoille. Valikosta löydätte mitä eri vaihtoehtoja on tarjolla. Tiedustelut: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.