Personal trainer Ville Suhonen

Omaan monipuolisen kokemuksen eri liikuntalajeista. Minulla on vahva kokemus erilaisten tavoitteiden sekä eri ikäisten ihmisten kanssa työskentelystä lapsista senioreihin. Valmennuksissani pyrin tuottamaan iloa ja elämyksiä liikunnan parissa sekä saamaan valmennettavani voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin.
Vahvuuksiani ovat kuntosali -ja voimaharjoittelu, kestävyysliikunta sekä ravitsemus.
Oletko valmis? Tehdään se yhdessä!

Ville Suhonen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
gsm 045 8924643

 

Personal trainer Maiju Sulin

Olen Trainer4You:n personal trainer, kuntosalivalmentaja ja ryhmäliikuntaohjaaja (Svol). LT Sport Centerillä ohjaan ryhmäliikunta- sekä Beast Strong WOD-tunteja. Vedän myös erilaisia ryhmiä kuten painonpudotusryhmiä sekä teen pienryhmävalmennusta. Tämän lisäksi valmennan asiakkaita kuntosalilla ja toiminnallisen harjoittelun alueella.

Itse treenatessani pidän tärkeimpänä liikunnan tuomaa hyvänolon tunnetta ja tätä haluan tarjota asiakkaillenikin. Tule rohkeasti kysymään treenauksesta, autan mielelläni!

Maiju Sulin
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
puh 0451358491

Personal trainer Antti Pollari

Etelä-Pohjanmaalta Kirkkonummelle matkanneen Antin harrastuksiin on kuulunut aikaisemmin pesäpallo, yleisurheilu ja kamppailulajit kuntosalin lisäksi. Tällä hetkellä Antin aika kuluu Beast Strong –alueella ohjaten sekä harrastaen toiminnallista harjoittelua ja painonnostoa.

Antti on koulutukseltaan toimintaterapeutti sekä kuntosaliohjaaja/ personal trainer. Antti on kiinnostunut liikkuvuuden kehittämisestä, halliten Foam rullaukseen ja faskia käsittelyyn perustuvat harjoitteet, ollen myös Foam roller ohjaaja. Antilla on lisäksi osaamista painonnostotekniikan opettamiseen Painonnostoliiton PNOK 2 –ohjaajakoulutuksen kautta.

Olkapäiden ongelmat ovat Antille myös tuttuja, joiden huollosta ja vahvistamisesta on hänelle erityistä osaamista. Tällä hetkellä Antti kouluttautuu voimavalmentajaksi Rebel Lifters, Heikki Marinin opissa. Antin mottona on: Basic of perfection is the perfection of the basic.

Antti Pollari
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
puh 040 4139970

Personal trainer Katja Raunio

Olen Personal Trainer ja urheiluhieroja. Olen erikoistunut syviin lihaksiin, ryhdin korjaamiseen, liikkuvuuteen, tasapainoon ja tuki ja liikuntaelinten ongelmiin. Minulta saat myös apua erityisruokavaliossa, painonhallinnassa ja terveyteen- kuten suolisto vaivoihin liittyvissä asioissa. Syvempi lajitietämys löytyy tanssin, ratsastuksen, joogan ja pilateksen parista. Olen nuorena kilpaillut disco- ja showtanssissa SM tasolla. Ohjaan työkseni ryhmäliikuntaa kaikille ikäryhmille.

Valmistuin Personal Traineriksi  ja kuntosali ohjaajaksi vuonna 2004 Australian Institute of Fitnessissä. Pidän yllä ammattitaitoani ja käyn joka vuosi liikunta-alan koulutuksissa. Parhaillaan opiskelen Funktionaalisen lääketieteen ravintovalmentajaksi. Kokonaisvaltainen hyvinvointi ja terveys on suuri mielenkiinnon kohteeni.

Huomion tarkasti asiakkaiden toiveet ja pyrin auttamaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Kouluttajan kokemuksella osaan ohjata ja opettaa asiat ymmärrettävästi ja motivoivasti. Treenaaminen kanssani on hauskaa ja tarjoan asiakkaalleni aina uutta jokaisella treeni kerralla. Minulta löytyy myös päivä aikoja.

Katja Raunio
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
puh 050 5114621

LÄHITAPIOLA SPORT CENTERIN KUNTOSALIN YLEISET SÄÄNNÖT

Kuntosali- ja ryhmäliikuntakortti

 • Kuntosali- ja/tai ryhmäliikuntakortti on henkilökohtainen.
  • Asiakas ei saa päästää toista asiakasta sisään tai luovuttaa korttiaan toisen henkilön käyttöön. Mikäli näin käy, on asiakas velvoitettu maksamaan sisään päästetystä asiakkaasta kertamaksun (12€) ja asiakas voi menettääkorttinsa 2kk ajaksi (maksuvelvoite säilyy).
 • Kaikki kortit (29€, 39€, 59€) ovat voimassa toistaiseksi. Asiakas voi irtisanoa kortin 1kk:n irtisanomisajalla koska vain (täysin kalenterikuukausin). Näiden korttien lisäksi löytyy joitain muita kortteja.

Pukuhuone- ja suihkutilat

 • Pukuhuoneen kaapit saa lukkoon lukolla. Jos oma lukkosi unohtuu, saat sen lainaksi alakerran kahviosta. Palautathan lukon käyntisi jälkeen kassalle.
 • Ethän säilytä tavaroitasi pukukaapissa pidempiä aikoja. Henkilökunnalla on oikeus avata kiinni olevat pukukaapit päivän päätteeksi.
 • Säilytämme löytötavaroita 2 viikkoa, voit kysyä näitä kahviostamme.
 • Huolehdithan omat roskasi, teipit, nuuskat jne. roskakoriin – kiitos!

Kuntosali- ja ryhmäliikuntaetiketti

 • Kaikkien viihtyvyyden ja tehokkaan treeniympäristön luomiseksi, palautathan kuntosalilla painot ja muut välineet suorituksen jälkeen aina takaisin telineisiin.
 • Käytäthän salilla asianmukaisia sisäkenkiä.
 • Pyydämme asiakkaitamme ilmoittamaan kaikista huomaamistaan väärinkäytöksistä ja laitevioista LähiTapiola Sport Centerin henkilökunnalle.
 • Magnesiumin käyttö on sallittua kuntosalilla, kunhan tilat pysyvät siisteinä. Siivoathan käyttösi jäljet – kiitos!
 • Voit varmistaa pääsysi ryhmäliikuntatunneille varaamalla paikkasi numerosta 09-2211 891.
 • Tulethan ohjatulle tunnille ajoissa!

Muutokset aukioloajoissa

 • LähiTapiola Sport Center pitää oikeutenaan muuttaa kuntosalin aukioloaikoja sekä ryhmäliikuntatuntien sisältöjä ja aikatauluja, esimerkiksi juhla- ja arkipyhinä.
 • Aukioloajat löytyvät osoitteesta www.ltsport.fi
 • Kulunvalvontakortilla on yleensä käynti salille klo 05-21, klo 22.00 mennessä tulee salilta poistua.

Hyvitykset käyttämättömästä ajasta ja käyntikerroista

 • Kuntosalikortin voi laittaa veloituksetta hyllylle 1kk:ksi vuoden aikana (koskee vain toistaiseksi voimassaolevia jäsenyyksiämme).
 • Emme hyvitä käyttämättömiä käyntejä tai aikaa.
 • Lääkärintodistusta vastaan annamme jatkoa menetettyyn aikaan, mikäli sairaus on kestänyt yli 10 päivää. Muissa erikoistapauksissa otathan yhteyttä henkilökuntaamme: laskut(a)ltsport.fi

Väärinkäytökset

 • Mikäli asiakas rikkoo sääntöjä, pitää LähiTapiola Sport Center oikeutenaan ottaa pois jäljellä olevat jo maksetut käyntikerrat, ja ääritapauksissa kieltää kuntosalin käytön. Jos asiakkaalla on 3kk maksut rästissä, suljemme kortin kunnes maksut on suoritettu, maksuvelvoite säilyy kuitenkin.

Tapaturmat ja varkaudet

 • Jokainen asiakas liikkuu LähiTapiola Sport Centerin kuntosalilla omalla vastuullaan.
 • LähiTapiola Sport Center ei vastaa mahdollisista kuntosalilla tapahtuneista henkilövahingoista.
 • Asiakas on itse vastuussa myös henkilökohtaisista tavaroistaan (matkapuhelin, vaatteet jne).

Ajankohtaiset asiat

 • Löydät tietoa ajankohtaisista asioista kuntosaliimme liittyen salin seinän ilmoitustaululta, www-sivuiltamme (ltsport.fi) sekä Facebookista


Tervetuloa treenaamaan!