Sirkuspedot

  • Minisirkuspedot 1-2 vuotiaat, vanhemman kanssa: lauantaisin klo 12.00 - 12..45
  • Naperot 3-5 vuotiaat, vanhemman kanssa: lauantaisin klo 13.00 - 13.55
  • Junnut 6-9 vuotiaat: lauantaisin klo 14.00 - 14.55

KEVÄÄN 2019 ryhmät vielä avoimena, tiedustelut Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hinnat:
Minisirkuspedot: 120€/15 kertaa
Naperot: 150€/15 kertaa
Junnut: 150€/15 kertaa
Ohjaajat: Anna Thomas & Meeri

Tuntien sisältö:
Mini- ja Napero Sirkuspetotunnit ovat lapsen ja vanhemman yhteistä vauhdikasta toimintaa, jossa samalla kehitetään monipuolisesti lasten ja vanhempien motorisia taitoja, sekä päästään haastamaan itseämme niin ilmassa kuin maassa. Tunneilla opitaan ilon ja leikin kautta monipuolisesti sirkuksen eri lajeja kuten ilma-akrobatiaa, pyramideja, pariakrobatiaa, jongleerausta ja tasapainoilua. Välineinä käytetään mm. liinaa, trapetsia, renkaita, palloja, diaboloja yms. Minisirkuspedoissa ja Naperoissa vanhempi on mukana temppuilemassa, Junnuissa (sisältö muuten sama) lapset liikkuvat ohjaajan kanssa.

Tuntien sisältö on suunniteltu kullekin ikäryhmälle sopivaksi, aikaisempaa kokemusta sirkustelusta tms. ei tarvita -  iloista mieltä sitäkin enemmän! Ryhmiin otetaan maksimissaan 20 lasta ja ohjaajia on aina paikalla kaksi.

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautuminen hoituu osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.