Personal Trainerimme ja ryhmäliikunta/Beast Strong -ohjaajamme

 

Veera (äitiyslomalla 1.10.2016 =>)

Olen koulutukseltani FISAF-liiton personal trainer ja kuntosalilisenssiohjaaja sekä KTM. Liikuntalääketieteestä olen lukenut perusopinnot.

Liikkuminen on ollut aina elämäntapani ja lähes kaikkia lajeja on tullut kokeiltua; olen otellut thainyrkkeilyssä, juossut 10 maratonia, käynyt ahkerasti ryhmäliikuntatunneilla, harjoitellut mm. savatea ja crossfittiä, sekä ohjannut mm. kuntonyrkkeilyä vuosia.

PT-asiakkaita olen ohjannut vuodesta 2006 ja auttanut asiakkaitani tiputtamaan kymmeniä kiloja ja löytämään liikunnan riemun.

Yhteystiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Maiju

Olen Trainer4You:n personal trainer, kuntosalivalmentaja ja ryhmäliikuntaohjaaja (Svol). LT Sport Centerillä ohjaan ryhmäliikunta- sekä Beast Strong WOD-tunteja. Vedän myös erilaisia ryhmiä kuten painonpudotusryhmiä sekä teen pienryhmävalmennusta. Tämän lisäksi valmennan asiakkaita kuntosalilla ja toiminnallisen harjoittelun alueella.

Itse treenatessani pidän tärkeimpänä liikunnan tuomaa hyvänolon tunnetta ja tätä haluan tarjota asiakkaillenikin. Tule rohkeasti kysymään treenauksesta, autan mielelläni!

Yhteystiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 045 135 8491

Katja

Olen Personal Trainer ja urheiluhieroja. Liikunta ja hyvinvointi ovat olleet minulle aina tärkeä osa elämääni. Nuorena kilpailin SM-tasolla disco- ja showtanssissa ja myöhemmin omiksi lajeikseni tulivat pilates, jooga ja ratsastus. Omaa erikoisosaamistani personal trainerina ovat ryhti- ja selkäongelmien korjaaminen, liikkuvuusharjoittelu, kehonhuolto, fysioterapeuttinen harjoittelu, painonhallinta, erityisruokavaliot ja suolistosairaudet, toiminallinen harjoittelu, voimaharjoittelu, kehonmuokkaus ja syvien lihasten harjoittelu.
 
MInun kanssani treenaaminen on monipuolista, turvallista ja hauskaa, asiakkaan tavoitteet tarkasti huomioiden. Teen myös urheiluhierontaa, intialaista päänhierontaa, klassista hierontaa, mentaalivalmennusta ja ohjaan ryhmäliikunta- tunteja. Ota minuun yhteyttä, autan sinua saavuttamaan tavoitteesi.
 
Personal training koulutus: Australian institute of Fitness 2004 + muita liikunta ja hyvinvointialan kursseja.
Urheiluhieroja : Hieronta akatemia 2008+ muita kursseja
 
Yhteystiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 050 511 4621

Ville

Olen FAF:in kouluttama Personal trainer, joka omaa monipuolisen liikuntahistorian eri liikuntalajeista. Valmennuksissani pyrin tuottamaan iloa ja elämyksiä liikunnan parissa ja saada valmennettavani voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin.

Yhteystiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 5197 676

 

Antti


Olen 35-vuoden ikään mennessä ehtinyt harrastamaan pesäpallon ja pikajuoksun lisäksi kuntosalia sekä kamppailulajeja, joista eniten harrastin judoa. Viimeiset pari vuotta minulla on vierähtänyt toiminnallisen harjoittelun parissa, josta koen saaneeni monipuolisesti terveyshyötyjä. Olen myös osallistunut crossfit –kisoihin joukkue- ja yksilötasolla.

Koen omien vahvuuteni ohjaustyössä olevan monipuolinen liikuntataustani ja toimintaterapeutti ammattitaitoni hyödyntäminen, sovellettaessa lihaskuntoharjoittelua juuri sinulle sopivaksi. Minulle oikean tekniikan opettaminen on todella tärkeää ja toivon sinulta kärsivällisyyttä, ”basics of perfection is the perfection of the basics.” Myös kouluttautumiseni vammaisurheilu- ja liikunta VAU ry:ssä sekä Ikäinstituutissa antavat minulle työkaluja ohjata sinua, joka koet haasteita toimintakyvyssäsi ja haluat aloittaa kuntosaliharjoittelun. Liikunta ei kuitenkaan yksistään mahdollista kaikkia terveysvaikutuksia, vaan itselle mielekkään ja terveellisen ruokavalion löytäminen on tärkeää. Uskon pystyväni auttamaan sinua myös näissä asiassa.

Toimintaterapeutti AMK 2014, trainer Lab personal trainer 2014 ja kuntosaliohjaaja 2013
Yhteystiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.040-413 9970
 

 

 

Sofia

Olen koulutukseltani fysioterapeutti(AMK), FIHF PhysioTrainer (personal trainer -koulutus fysioterapeuteille) sekä NLP practitioner. Liikunta on aina ollut iso osa elämääni, ja kaikenlaisia eri lajeja on tullut kokeiltua. Lähinnä sydäntä on toiminnallinen harjoittelu ja erityisesti Taekwon-Do, jossa toimin maajoukkueen liikesarja-ja fysiikkavalmentajana. Kilpailijana maajoukkueessa olen ollut vuodesta 2007.


Autan sinua liikunnan ilon löytämisessä, saamaan lisätehoja harjoitteluusi ja tuen mahdollisessa elämänmuutosprosessissasi iästäsi tai taustoistasi riippumatta, mahdolliset tuki- ja liikuntaelinvaivat huomioiden. Treenaamisen tulee olla mielekästä, turvallista, mutta tehokasta - oli tavoitteesi sitten mikä hyvänsä!

Yhteystiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 865 4686

 

Ryhmäliikunta- ja Beast Strong -ohjaajamme

Marjut


Olen Method Putkisto (=MP)  Instituutin kouluttama lisensoitu MP Pilates ohjaaja ja olen toiminut Kirkkonummella päätoimisena MP yrittäjänä vuoden. Monipuolinen liikunta on aina ollut osa elämääni. Olen harrastanut mm. tennistä, uintia, lenkkeilyä, pyöräilyä kuntosalia & kuntonyrkkeilyä. Kesäisin mökkeilen perheeni kanssa Hangon saaristossa meren äärellä luonnosta nauttien. 

 

Isa

Hei! Olen Isa ja ohjaan Masalan Lähi-Tapiola Sport Centerillä ryhmäliikuntatunteja. Liikunnassa parasta on sen antama energia ja hyvä olo. Ohjaajana pyrin jakamaan tätä hyvää oloa ja energisyyttä myös asiakkaille. Tunneilla kannustan kaikkia tekemään parhaansa ja jopa ylittämään itsensä. Liikunnalliseen arkeen ohjaustyön lisäksi kuuluvat muun muassa crossfit ja jooga. Nähdään tunneilla!

 

Sini-Tuulia

Olen monipuolinen ja rennon rempseä ryhmäliikunnanohjaaja ja ohjaan Lähitapiolalla jokanaisen kropan muokkaustuntia Bodya! Koulutukseltani olen liikunnanohjaaja ja käynyt lisäksi kahvakuula-, gymstick-, vesijumppa-hydrobic- ja aerobic- ohjaajakoulutukset. Liikunta-alan töitä olen tehnyt reilut 10 vuotta. Ryhmäliikunnan ilo kumpuaa yhdessä rehkimisestä;)

 

 

Laura Tevelin

 

 

Mikko

Olen aktiviinen liikkuja ja suurena intohimonani on saada jokainen treenaaja potentiaalinsa huipulle. Erityisosaaminen: kehonpainoharjoittelu, painojen kolistelu ja henkinen kung fu. Motto: "Saavuttaaksesi mahdollisen, sinun on yritettävä mahdottomuuksia."

 

Eve

Aurinkoinen ja pirtsakka vauhtimimmi, joka on ohjannut ryhmäliikuntaa intohimoisesti ja suurella sydämellä jo vuodesta 2006. Minulle on tärkeää jakaa liikunnan ilosanomaa oman innostukseni ja energisyyteni kautta. Liikuntaa ei kannata harrastaa liian vakavamielisesti, vaan tärkeintä on pitää hauskaa ja antaa liikunnan ilon viedä mennessään! Lempparituntini ovat ehdottomasti tanssilliset tunnit!

 

Nina

Ryhmäliikuntaohjaaja ja joka paikan höylä!
Hurahtanut toiminnalliseen harjoitteluun ja tuttu näky BS-alueella. Ratsastus on myös osa elämää.
Kuntosali ja kaikki mahdolliset ryhmäliikuntatunnit tullut kokeiltua vuosien aikana. Pari vuotta harrastanut aktiivisesti kuntonyrkkeilyä itse Mestarin opissa. Muuntumiskykyinen, energinen ja innostava ohjaaja. Spinning, pump, core, venyttely, kehonhuolto, kuntonyrkkeily, circuit, lasten tunnit y.m.
Palava halu auttaa ihmisiä löytämään liikunnan ilo ja sitä kautta parempi olo ja energia!
"The best project you'll ever work on is you!" -Nina