Beast Strong -toiminnallista harjoittelua & street workoutia!

HINNASTO
BEAST STRONG ohjatut tunnit (WOD:t ja Street workout)
BLOGI
FILOSOFIA

 

Tervetuloa treenaamaan Beast Strong -salille!

Käytössäsi on yli 350m2 harjoitustilaa, monipuolisesti välineitä (renkaita, köysiä, nostolava painoineen, kahvakuulia, kelkka, street workout -telineet ja paljon muuta!), 14 ohjattua tuntia viikossa (wodeja ja street workout -alkeita) sekä mahdollisuus omatoimiseen harjoitteluun.

Alueelle pääset harjoittelemaan aina kun asiakaspalvelu on avoinna, katso tarkemmin ajat etusivulta.

Omatoimisten harjoitusten teko ohjattujen tuntien ja kurssien aikana on toistaiseksi sallittu. WOD:ssa tarvittavat välineet ja tila on kuitenkin ensisijaisesti varattu tuntilaisille.

Tuntien varaamisesta: Tunneillemme voi varata paikan suoraan netistä 24/7. Ensi tulee asiakkaan rekisteröityä osoitteessa www.avoinna24.fi jonka jälkeen tuntien varaus on mahdollista. Jatkossa tulee varata paikka KAIKILLE TUNNEILLE ENNAKKOON. Tunnit näkyvät aina viikon eteenpäin ohjelmassa. Tässä suorat linkit eri salien varauksiin:

 

RYHMÄLIIKUNTA, 2krs TÄSTÄ
BEAST STRONG, 1krs TÄSTÄ
LAPSIPARKKI, 1krs TÄSTÄ

Mikäli et pääse tunnille ja olet varannut paikan, muista täälöin perua paikkasi. Jos asiakkaalla on 2 peruuttamatonta varausta, perutaan asiakkaalta varausoikeus viikoksi


Tiedustelut: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.Katso myös www.beaststrong.fi