Juhannuksena 23-24.6.2017 olemme suljettu (kuntosalille kulkukortilla normaalisti). 25.6 jumpat pidetään normaalin aikataulun mukaan.

Kesän lukujärjestys on julkaistu ja astuu voimaan 5.6.2017. Kaikille tunneille tulee ilmoittautua ja kirjata itsensä sisään tunnille päätteellä, joka löytyy asiakpalvelu tiskin luota.
Hyviä liikuntahetkiä läpi kesän! TÄSTÄ lukkariin.

ryhmaliikunta 720x260

Huomio huomio hyvät asiakkaamme!

Ensi viikon torstaina 25.5. on Helatorstai. Hallilla on silloin poikkeusaikataulut. Yläkerran ryhmäliikuntatunnit (Pilates, Body ja Spinning) on peruttu, Beast Strongilla tunnit normaalisti (Street klo 18 ja Wod basic klo 19). Halli aukeaa klo 15, joten huomioithan tämän jos suunnittelet omatoimisia treenejä BS:lla.

Loppukevään lukujärjestykseen tulee muutos lauantaille eli kuntonyrkkeily jää pois ohjelmistosta.
Kesän lukujärjestys julkistetaan 22.5, olkaahan kuulolla!

Mukavaa kesän alkua!

Hyvät asiakkaat!

Vietämme koulutuspäivää henkilökunnan parissa ja näin suljemme ovet jo klo 15.00 lauantaina, kulunvalvontakortilla normaalisti salille.
Sunnuntaina palvelemme jälleen klo 15-20.

VAKIVUOROBANNERIWEB

Ensi vuoden palloilukenttien vakiovuorot (salibandy, käsipallo ja futsal) ovat nyt vapaasti varattavissa. Muutamia vuoroja on vielä vapaana, joten nyt kannattaa toimia nopeasti, jotta saat parhaan mahdollisen vuoron itsellesi/joukkueellesi.

Lisätiedot vapaista ensi syksyn vuoroista Martin Valtoselta:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.