LT:n järjestämät aikuistenryhmät tauolle

Kirkkonummen kunta on antanut vahvan suosituksen laittaa mm ryhmäliikunta tauolle ajaksi 3-17.11.2020 ja näin tulemme myös toimimaan. Tuona aikana Lähitapiola Sport Center ei järjestä ohjattujatunteja eikä myöskään lastenliikuntaa jossa ylittyisi 20 hengen ryhmäkoko (pätee myös synttäreitä). Näin haluatte kantaa kortemme kekoon.

Halli on avoinna normaalisti. Salibandy ja käsipallovuorot ovat seurojen/asiakkaiden käytössä normaalisti, toimijat itse infoavat ryhmiää miten toimintaa jatkuu.

Kuntosalit pysyy myös auki. Niihin teemme oma-aloitteisesti rajoitus toimenpiteitä. Otamme keväältä jo tutun varauskäynnön jälleen käyttöön, eli seuraavien kahden viikon aikana on KAIKKIEN ASIAKKAIDEN VARATTAVA PAIKKA/AIKA kuntosalille & beastille. Paikan varaaminen tehdään osoitteessa www.avoinna24.fi -> Lähitapiola Sport Center. Jos et ole avoinna24.fi ennen rekisteröitynyt, tulee tämä tehdä ensin. Kaikkien asiakkiden tulee kulkea sisään pääovesta ja leimata itsensä sisään salille asiakaspäätteestä, joka on asiakaspalvelu tiski luona. Jos tätä ei tee, 3 kuittaamattoman kerran jälkeen ohjelma estää varausoikeuden.

Näiden toimepiteiden lisäksi niin tulee kaikkien asiakkaiden käyttää maskia yleisissä tiloissa, huolehtia henkilökohtaisesta hygieniasta (käsien pesu vedellä & saippualla) ennen ja jälkeen liikunnan, putsataan laitteet & välineet ennen ja jälkeen harjoittelun.

Kysymykset ja tiedustelu: 044 2547288(whatsapp) / Martin Valtonen

https://www.kirkkonummi.fi/kirkkonummi-rajoittaa-tilojensa-kayttoa-kaikessa-aikuisten-sisaharrastustoiminnassa-suosituksia-myos-koskien-lasten-harrastustoimintaa