Ystävänpäivätarjous
Ystävänpäivän kunniaksi tarjoamme kaikille ystävyksille ilmaista harjoitteluaikaa. Kun ystävykset / kaverit tarjouksen voimassaoloaikana (11-16.2.2019) liittyvät jäseneksemme, kumpikin saa toukokuun ilmaiseksi harjoittelukuukaudeksi – edellytyksenä on, että kummankin jäsenyysmaksut on maksettu asianmukaisesti ko. ajankohtaan asti. Toukokuun ilmaisen kuukauden jälkeen kummankin jäsenyys jatkuu toistaiseksi, ellei sitä irtisanota jäsenehtojen mukaisesti. Ystävänpäivätarjous on voimassa myös LähiTapiola Sport Centerin nykyisille asiakkaille.

Uusi jäsenetu
LähiTapiola Sport Centerin nykyiset asiakkaat voivat tuoda ystävänsä/kaverinsa asiakkaaksemme ja 11.2.2019 alkaen he saavat tästä huomionosoituksena ilmaisen harjoittelukuukauden sen jälkeen, kun uusi asiakas on maksanut omasta jäsenyydestään kaksi täyttä kuukautta – myös omat maksut pitää luonnollisesti olla maksettu asianmukaisesti edun saamiseksi. Tämä uusi asiakkuusetu tulee voimaan 11.2.2019 alkaen ja on voimassa 30.6.2019 asti. Uuden asiakkaan jäsenyys jatkuu ilmaisen kuukauden jälkeen toistaiseksi, ellei sitä irtisanota jäsenehtojen mukaisesti. Nykyisen jäsenen tulee suositella ystäväänsä/kaveriansa etukäteen asiakaspalveluumme kirjallisesti täyttämällä asiakaspalvelussa kokeilijakaavakkeen suositellun nimi ja osoitetiedot sekä laittaa siihen lisäksi Suosittelija:  Oma nimi + suosittelupäivämäärätiedot. Suositeltu täyttää kaavakkeen muut tiedot tullessaan asiakaspalveluun liittymään jäseneksi ja samalla hän saa kulkuavaimen.   Suosittelu on voimassa yhden kuukauden, minä aikana suositellun henkilön tulee liittyä jäseneksemme.  Voit suositella useita henkilöitä samanaikaisesti tai peräkkäin, jolloin jokaisen osalta saat vastaavin ehdoin ilmaisen harjoittelukuukauden peräkkäin. ilmaisia jäsenetukuukausia ei milloinkaan makseta rahana, ei edes jäsenyyden päättyessä! Suosittelijan on oltava myös min. 2kk jäsenenä, ennenkuin tätä suositteluetua voi hyödyntää!
 
Uuden jäsenedun voi lunastaa tarjousaikana (= 30.6.2019 asti) arkisin 16 – 20, lauantaina 10 - 14 asiakaspalvelustamme (kesän aukioloajat ilmoitetaan erikseen).