Olemme mukana valtakunnallisessa Liikutaan viikko yhdessä tempauksessa, ensi viikolla liikumme kaikki yhdessä, ota perhe, naapuri, ystävä tai vaikka työtoveri mukaan liikkumaan. Liikuntapäivät -tapahtuma on maksuton, kaikille avoin valtakunnallinen liikuntatapahtuma. Liikuntapäivän (viikon) tavoitteena on kannustaa kaikki liikkumaan iästä ja kunnosta riippumatta. Tervetuloa kokeilemaan liikkumisen iloa ryhmässä, sekä kuntosalilla!

Kutsu kaveri mukaan täältä: https://liikuntapaivat.fi/kutsukaveri/
Facebook tapahtuma: https://www.facebook.com/events/1253284678145806
Lue lisää: https://liikuntapaivat.fi/

Syksyn kalenteri astuu voimaan tänään. Mukana on tuttuja tunteja ja hieman on uuttakin saatu mukaan, tutustu tarkemmin tarjontaan linkinta takaa. Huomioi myös meidän tarjous, harjoittele syyskuu 1:llä eurolla!

Kalenteriin TÄSTÄ

Hallin "pelloilla" on jo jonkin aikaa rakennettu mm kunnallistekniikkaa tuleville rakennuksille. Nyt tullaan siihen vaiheeseen, että hallille johtava tie joudutaan katkaisemaan ja jatkossa hallille ajetaan toistaiseksi Ljusdalantien kautta. Alla kartta, joka kertoo mistä ei pääse sisään (punaiset ruksit) ja mistä taas jatkossa ajetaan (valkoiset nuolet). Pahoittelemme järjestelyistä aiheutuvaa vaivaa. Järjestely astuu voimaan 4.5.2018 ja on voimassa toistaiseksi.

1.8.2018 on asiakaspalvelumme jälleen avoinna ma-pe klo 16-20. Myös salibandy ja käsipallon vakiovuotot vierähtivät käyntiin.
http://ltsport.fi/index.php/ota-yhteyttae/yhteystiedot-ja-aukioloajat

Toistaiseksi voit ostaa myös kahviotuotteita hallin asiakaspalvelusta.

Hyvää alkavaa syksyä kaikille!

Olemme avanneet maanantain parkour jatkoryhmiin ilmoittautumisen, katso lisää TÄÄLTÄ ja ilmoittautua voitte verkkokaupasta TÄSTÄ
Lisätiedustelut Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Jatkoryhmän ohjaaja puhuu suomea, ruotsia ja englantia. Tervetuloa parkourin maailmaan!