Iskemätön kesätarjous

Tähän laajuuteen eivät muut salit pysty!

Kesätarjouksella saat kaikki palvelumme käyttöösi 1.6-31.8.2019. Voit käyttää rajattomasti kuntosaliamme, Beast Strong-aluettamme, osallistua kaikkiin kesän ryhmäliikuntatunteihimme (ryhmäliikuntaa on n. 10 tuntia/vko) sekä pelata sulkapalloa aina, kun kenttämme ovat vapaina (tarvittaessa siirrä itse verkko kenttäalueen Beast Strong-päädystä).

Tästä ei treenaaminen edullisemmaksi tule, hinta vain 99€ koko kesän ajalta.

Mikäli olet vanha asiakas, riittää, että ostat verkkokaupasta tuotteen. Tili aktivoituu automaattisesti ja vanha laitetaan tauolle samalle ajanjaksolle.

UUDET asiakkaat, ostakaa tarjous joko verkkokaupasta tai asiakaspalvelustamme samalla kun noudatte kulunvalvontakortin!

Aukioloaikamme: http://ltsport.fi/index.php/yhteystiedot-ja-aukioloajat

 

 

 

Vakiovuorojen myynti alkaa 16.4.2019

Salibandyn, futsalin ja käsipallon vakiovuorojen myynti käynnistyy 16.4.2019. 15.4.2019 mennessä on vanhoilla asiakkailla ollut mahdollisuus varata vanha vuoronsa kaudelle 2019-20, 16.4 -> tulevat kaikki vapaat vuorot myyntiin. Vuoroja voit tiedustella osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Hinnasto löytyy linkin takaa: http://ltsport.fi/index.php/hinnasto-2017/2017-02-20-12-40-46

 

2019 KURSSITARJONTA

Vuosi polkaistaan käyntiin usealla eri kurssilla, tässä tämän hetkinen tarjonta, toivottavasti nähdään tunneilla!

BS Äijät: miehille suunnattu toiminnallisen harjoittelun alkeiskurssi, ilmoittautuminen ja lisäinfo TÄÄLTÄ

Punttikoulu: painonnostosta kiinnostuneille koko kevään kurssi, ilmoittautuminen ja lisäinfo TÄÄLTÄ

BS Women: naisille suunnattu toiminallisen harjoittelun alkeiskurssi, ilmoittautuminen ja lisäinfo TÄÄLTÄ

Ravinto kurssi tulossa

Näiden lisäksi lastenliikunnan puolelta löytyy paljon tarjontaa, tarkemmin tietoa TÄÄLTÄ

Uusi jäsenetu

LähiTapiola Sport Centerin nykyiset asiakkaat voivat tuoda kaverinsa asiakkaaksemme ja he saavat tästä huomionosoituksena ilmaisen harjoittelukuukauden sen jälkeen, kun uusi asiakas on maksanut omasta jäsenyydestään kaksi täyttä kuukautta – myös omat maksut pitää luonnollisesti olla maksettu asianmukaisesti edun saamiseksi. Tämä uusi asiakkuusetu on voimassa 30.6.2019 asti. Uuden asiakkaan jäsenyys jatkuu ilmaisen kuukauden jälkeen toistaiseksi, ellei sitä irtisanota jäsenehtojen mukaisesti. Nykyisen jäsenen tulee suositella kaveriansa etukäteen asiakaspalveluumme kirjallisesti täyttämällä asiakaspalvelusta saatavaan kaavakkeeseenn suositellun nimi ja osoitetiedot sekä laittaa siihen lisäksi Suosittelija:  Oma nimi + suosittelupäivämäärätiedot. Suositeltu täyttää kaavakkeen muut tiedot tullessaan asiakaspalveluun liittymään jäseneksi ja samalla hän saa kulkuavaimen. Suosittelu on voimassa yhden kuukauden, minä aikana suositellun henkilön tulee liittyä jäseneksemme.  Voit suositella useita henkilöitä samanaikaisesti tai peräkkäin, jolloin jokaisen osalta saat vastaavin ehdoin ilmaisen harjoittelukuukauden peräkkäin. ilmaisia jäsenetukuukausia ei milloinkaan makseta rahana, ei edes jäsenyyden päättyessä! Suosittelijan on oltava myös min. 2kk jäsenenä, ennenkuin tätä suositteluetua voi hyödyntää!

Uuden jäsenedun voi lunastaa tarjousaikana (= 30.6.2019 asti) arkisin 16 – 20, lauantaina 10 - 14 asiakaspalvelustamme (kesän aukioloajat ilmoitetaan erikseen).

************************************************

 

 

 

 

 

Ajo hallille toistaiseksi Ljusdalantien kautta

Hallin "pelloilla" on jo jonkin aikaa rakennettu mm kunnallistekniikkaa tuleville rakennuksille. Nyt tullaan siihen vaiheeseen, että hallille johtava tie joudutaan katkaisemaan ja jatkossa hallille ajetaan toistaiseksi Ljusdalantien kautta. Alla kartta, joka kertoo mistä ei pääse sisään (punaiset ruksit) ja mistä taas jatkossa ajetaan (valkoiset nuolet). Pahoittelemme järjestelyistä aiheutuvaa vaivaa. Järjestely astuu voimaan 4.5.2018 ja on voimassa toistaiseksi.