Henkilökuntaa koronakaranteenissa

Keskiviikkona 23.9 LTSC:n neuvotteluhuoneessa pidettiin palaveri, johon osallistui merkittävä osa hallin henkilöstöstä. Eilen (27.9) yhdellä kokoukseen osallistuneella vahvistettiin koronatartunta. Tämän johdosta Kirkkonummen tartuntatautiyksikkö on varotoimenpiteenä tartuntojen laajenemisen estämiseksi asettanut kaikki em. palaveriin osallistuneet karanteeniin, mikä kestää 7.10 asti. Sairastuneella ei ollut palaverin aikaan oireita, eikä hän ole ollut hallilla em. palaverin jälkeen.

Karanteenin aiheuttamasta henkilökuntavajeesta huolimatta olemme saaneet järjestettyä toimintamme lähes normaaliksi; lapsiparkin olemme kuitenkin joutuneet laittamaan tauolle. Pahoittelemme tilanteesta aiheutuvia mahdollisia häiriöitä toiminnassamme.

Jos tarvitset lisätietoja, ota yhteys: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. puh. 044-2547288

 

 

Parkour-ryhmä käynnistyy tänään!
Klo 18 starttaa 7-9v ryhmä, johon voivat tulla mukaan myös kaikki klo 17 Parkour alkeet 10-13v -kurssille ilmoittautuneet. Mikäli 10-13 -vuotiaita on riittävästi, saadaan heille oma ryhmä viikosta 41 alkaen (klo 17.00-17.55). Tervetuloa!

Käynnistämme lastenliikunnan viikolla 40. Koronasta johtuen, tulemme olemaan eritysisen tarkkoja ryhmien kanssa.

Ilmoittautuminen tapahtuu avoinna24.fi palvelun kautta (asiakkaan tulee rekisteröityä palveluun, jos ette ole aikaisemmin käyttäneet palvelua) ja kun ryhmän minimimäärä (8 lasta) täyttyy, laitamme laskut tulemaan. Tiedustelut ja kysymykset Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ

Parkour alkeet 7-9v -ryhmä käynnistyy tulevana maanantaina, 28.9. klo 18! 
Ensimmäinen kerta tutustutaan ryhmän kesken ja loppukauden tuntien teemat saatte toisella harjoituskerralla. 
 
Seuraamme koronatilannetta tarkasti ja tiedotamme kurssilaisia mahdollisista muutoksista kauden aikana. 

Tärkeää!
Jos lapsellasi on mitään koronaan liittyviä tms. oireita, ei paikalle saa tulla. Kädet pestään ennen harjoitusta, itse parkour-tilassa on myös käsidesiä. 

Vallitsevasta tilanteesta johtuen, vanhemmat eivät voi seurata harjoitusta samassa tilassa. 
Ryhmäkoko pidetään pienenä ja sopivista etäisyyksistä muistutetaan tunnin aikana. 

Tervetuloa!

Parkour 10-13v sekä Junior Beast Strong 8-12v -ryhmiin on tullut muutamia ilmoittautumisia; olemme yhteydessä ilmoittautuneisiin ja yritämme saada yhden ryhmän käynnistymään maanantaina!

Akrobatia -ryhmän ilmoittautuminen jatkuu vielä ensi viikon keskiviikkoon saakka.

Korona tilanne on maassamme epävarma ja pitkän pohdiskelun jälkeen päätimme että aloitamme lastenryhmät hieman myöhemmin syksyllä, näillä näkymin 14 tai 21.9. Aloituksen siirtämisellä haluamme varmistaa ettei pandemia pääse leviämään lasten keskuudessa. Heti kun tiedämme miten pandemia käyttäytyy, avaamme ilmoittautumisen. Pahoittelemme tilannetta.