TÄMÄ RYHMÄ ON TÄYNNÄ! Kurssilla tutustutaan perusliikkeisiin, käydään läpi laitteet ja tehdään kevyitä harjoitteita ohjaajan kanssa. Kertoja on 5 x 60min. Kurssi pidetään ajalla 19.3-16.4.2019 tiistaisin klo 1915-2015. Kurssin hintaan sisältyy kuntosalikortti ko. jaksolle! (eli voi omatoimisesti käydä harjoittelemassa myösmuina aikoina) Kurssi on suunnattu aloittelijoille tai vain vähän salilla käynneille 16 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille. Tervetuloa liikkumaan kanssamme. Ohjaajana Tanja Näkki Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Paikan kurssille voitte lunastaa verkkokaupastamme TÄÄLTÄ tai asiakaspalvelusta MA-PE klo 16-20 ja LA klo 10-14, hinta on 39eur, jos sinulla jo toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys, on kurssin hinta 19,50e, tässä tapauksessa laita postia Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kiinteistö on liittynyt kunnalliseen veteen, näin porakaivot poistuivat käytöstä ja vesi tulee Kirkkonummen kunnan toimittamana.
Lisätiedot: https://www.kirkkonummi.fi/vesihuolto

Uusi jäsenetu
LähiTapiola Sport Centerin nykyiset asiakkaat voivat tuoda kaverinsa asiakkaaksemme ja he saavat tästä huomionosoituksena ilmaisen harjoittelukuukauden sen jälkeen, kun uusi asiakas on maksanut omasta jäsenyydestään kaksi täyttä kuukautta – myös omat maksut pitää luonnollisesti olla maksettu asianmukaisesti edun saamiseksi. Tämä uusi asiakkuusetu on voimassa 30.6.2019 asti. Uuden asiakkaan jäsenyys jatkuu ilmaisen kuukauden jälkeen toistaiseksi, ellei sitä irtisanota jäsenehtojen mukaisesti. Nykyisen jäsenen tulee suositella kaveriansa etukäteen asiakaspalveluumme kirjallisesti täyttämällä asiakaspalvelusta saatavaan kaavakkeeseenn suositellun nimi ja osoitetiedot sekä laittaa siihen lisäksi Suosittelija:  Oma nimi + suosittelupäivämäärätiedot. Suositeltu täyttää kaavakkeen muut tiedot tullessaan asiakaspalveluun liittymään jäseneksi ja samalla hän saa kulkuavaimen. Suosittelu on voimassa yhden kuukauden, minä aikana suositellun henkilön tulee liittyä jäseneksemme.  Voit suositella useita henkilöitä samanaikaisesti tai peräkkäin, jolloin jokaisen osalta saat vastaavin ehdoin ilmaisen harjoittelukuukauden peräkkäin. ilmaisia jäsenetukuukausia ei milloinkaan makseta rahana, ei edes jäsenyyden päättyessä! Suosittelijan on oltava myös min. 2kk jäsenenä, ennenkuin tätä suositteluetua voi hyödyntää!

Uuden jäsenedun voi lunastaa tarjousaikana (= 30.6.2019 asti) arkisin 16 – 20, lauantaina 10 - 14 asiakaspalvelustamme (kesän aukioloajat ilmoitetaan erikseen).

************************************************

 

 

 

Tänään on aloitettu uuden vesiputken kaivuutyöt, menee joitain päiviä jolloin ajo hallille tapahtuu joko Ljusladalantieltä tai Seppä-Kallen kujalta, läpi ei pääse piha-alueella ajamaan joka hankaloittaa pyäsköintiä. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa häiriötä.